| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KILIÇDAROĞLU AKHİSARLILARA SESLENDİ
KILIÇDAROĞLU AKHİSARLILARA SESLENDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "7 Haziran'da sandığa gideceğiz, oyunuz altı okun altına basacağız evet diyeceğiz" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçimleri öncesi Manisa Cumhuriyet Meydanında Manisalılarla buluştu. Manisa gerçekleştirdiği mitingin ardından karayolu ile Akhisar?a gelen Kılıçdaroğlu, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi girişinde toplanan partililere ve Akhisarlılara seslendi.

Kılıçdaroğlu, "7 Haziran'da sandığa gideceğiz, oyunuz altı okun altına basacağız evet diyeceğiz. Çocuklarımız için, bayrağımız için, Kuva-yi Milliye için, her yoksulun yoksulluktan kurtulması için evet diyeceğiz. 6 milyon işsizin, işsizlikten kurtulması için, 2 milyon Suriyeli'nin barışın sağlandıktan sonra Suriye'ye gönderilmesi için evet diyeceğiz. Çiftçinin mazotunu 1 buçuk lira yapmak için, Ramazan ve Kurban Bayramlarında birer maaş ikramiye vermek için, esnaf ve çiftçimiz kazansın diye evet diyeceğiz. Hortumcular siyaset sahnesinden silinsin diye evet diyeceğiz" diyerek Akhisarlılardan 7 Haziran'da altı oka evet demeleri için söz aldı.

Ardından Kılıçdaroğlu Tahir Ün Caddesi üzerinden, Birinci Nakliye caddesi istikametinden Akselendi Hava Meydan üstünden hava yolu ile Akhisar'dan ayrıldı.







Kategori : Siyaset
Tarih : 5/9/2015 06:32
Hit : 2353




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 48

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I