| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ŞEHZADELER'DEN ÖRNEK PROJE
ŞEHZADELER'DEN ÖRNEK PROJE
Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü Yeniharmandalı Hasan Koca İlkokulu öğrencilerinin yüzünü güldürdü.

Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü üyeleri (CBÜSOS) ortak bir projeye imza attı. Gençler, "Her Fırçada Mutluluk Projesi" kapsamında Yeniharmandalı Hasan Koca İlkokulu'nu yeniledi. Okulun dış cephe duvarı boyanarak, öğrencilerin kitap ihtiyaçları karşılandı. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı İbrahim Özkemerli ile

CBÜSOS Kulüp Başkan Yardımcısı Emre Barutçuoğlu önderliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler için de çeşitli eğlenceler gerçekleştirildi. Özkemerli, ?Her Fırçada Mutluluk Projesi ile merkeze uzak mahallelerimizde okuyan küçük kardeşlerimizin kitap ihtiyaçlarını karşılayarak, eskiyen okul duvarlarını boyadık. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görmek bizleri de mutlu etti. Çok güzel bir gün geçirdik. Bu tür etkinliklerimizi bundan sonra da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü üyesi arkadaşlarımıza, ilçe milli eğitim müdürlüğümüze ve okul yönetimimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.


Kategori : Eğitim
Tarih : 5/22/2015 12:23
Hit : 2214




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 5

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I