| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ŞEHZADELER BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİNİN TEMELİ ATILDI
ŞEHZADELER BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİNİN TEMELİ ATILDI
Manisa'da Adnan Menderes Mahallesi'nde 3 bin metrekare alan üzerine yapılacak Şehzadeler Belediyesi Spor Tesisleri ve kafeteryanın temel atma töreni gerçekleştirildi.
Yaklaşık 450 bin liraya mal olacak tesisin 14 Kasım 2015'te hizmete açılacağını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, spor kompleksinin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Şehzadeler Belediyesi, Adnan Menderes Mahallesi'nde yapacağı Spor Tesisleri ve kafeterya inşaatı ile ilk temel atma törenini gerçekleştirdi. Törene Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Şule Tunalı, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Fevzi Kayacan, belediye personeli ve mahalle sakinleri katıldı. Başkan Çelik ve beraberindekiler mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Muhtar Kayacan, Başkan Çelik ve ekibine mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

"65 MAHALLEYE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ"

1 yıl önce 6 milyon borçla göreve başladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Devir Tasfiye Komisyonu öyle bir paylaşım yapmış ki, şehrin merkezinde belediyemize bırakılan bir halı sahamız dahi yoktu. Nasıl bütün hizmet birimlerinde kiracıysak, sporla ilgili etkinliklerimizi de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün sahalarında yapıyorduk. Hamdolsun bugün temel atma törenimizi gerçekleştiriyoruz. Turgut Özal Mahallemizde bir yeşil saha yaptık. Yeni yapılan caminin altını devraldık. İhalesini yaptık ramazan ayında taziye evimiz ve kuran kursumuzu hizmete açacağız. Akpınar Mahallesi'nde park ve çok amaçlı bir salon yapıyoruz. Ahmet Bedevi Mahallemizde de çok amaçlı salon proje çalışmamız var. Nurlupınar'ın meydanını yeniliyoruz. 65 mahallemizin her birine, yeni kurulmuş bir belediye olarak hizmet götürmenin mutluluğunu yaşıyorum. Benimle birlikte çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

450 BİN TL'LİK YATIRIM YAPILACAK

Şehzadeler Belediyesi Spor Tesisleri ve kafeteryanın 14 Kasım 2015 tarihinde hizmete açılacağını belirten Başkan Çelik, "3 bin metrekarelik bir alan üzerine 1 adet bin 35 metrakerelik sentetik çim halı saha, 1 adet 456 metrekarelik akrelik zemin kaplamalı basketbol sahası, toplam 67 metrekare iki tane soyunma odası ve tuvaletlerin bulunduğu tesisler yapılacak. Bir de 50 mmetrekarelik kafeteryamız olacak. Toplam maliyet ise KDV dahil yaklaşık 450 bin lira." dedi.

BAKAN KILIÇ VE KASAPOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür eden Başkan Çelik şöyle konuştu: "Çok değerli milletvekilimizle birlikte bu konuyu ilettiğimizde bize destek verdiler. Hükümetimizin eksiden başlamış belediyemize, her alanda ne kadar destekler sunduğunun somut bir göstergesini de bugün burada yaşıyoruz. 450 bin liralık maliyetin 250 bin lirasını Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı'ndan hibe olarak alıyoruz. Bakanımıza, Manisa milletvekillerimize yürekten teşekkür ediyorum. Gücümüz yettiği sürece, hükümetimizin de destekleriyle hizmet vermeye devam edeceğiz."

"MODERNLEŞEN ŞEHZADELER'E SPOR KOMPLEKSİ"

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ise, "Cenabı Allah taşıyamayacağı yükü kişinin omuzuna vermezmiş. Bu kadar olumsuzluklara rağmen, bu yükü belediye başkanımızın sırtına verdiyse, bizim sırtımıza verdiyse evvel Allah biz bunların hepsini taşırız. Başkanımıza böylesine güzel bir tesisi ilçemize kazandırdığı için teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Çalışkan bir belediye başkanımız var. Dürüst, güler yüzlü, eli temiz bir insan. Adnan Menderes Mahallemizde bir spor kompleksinin temelini atıyoruz. 450 bin TL ve burada bir kafeterya yapılacak. Genç yaşlı herkes burada vakit geçirebilecek. Maalesef modern hayat bizim spor yapmamızı engelledi. Modernleşen bir şehirde spor kompleksleri olması gereken diyen belediye başkanımız öncelikle bunlara ağırlık verdi. Kendisine çalışmalarından başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından okunan dualar eşliğinde, kurban kesimi ve temel atma töreni gerçekleştirildi.







Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 5/26/2015 23:24
Hit : 3306




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 73

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I