| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA TRANSFER MESAİSİ
AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA TRANSFER MESAİSİ
Akhisar Belediyespor'un çiçeği burnunda yeni teknik direktörü Cihat Arslan yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.
Göreve geldikten sonra ilk ziyaretini Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya teknik direktör Cihat Arslan, Akhisar Belediyespor'un aile ortamı içerisinde şekillendiğini ve bu şekilde yönetildiğini belirterek, kendisini de bu aileden birisi olarak hissettiği için yeşil-siyahlıların başına geçtiğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, transferin hayırlı olmasını dileyerek Akhisar Belediyespor'un Türkiye'de örnek bir takım olduğunu vurguladı ve yeşil-siyahlı camiayı rehabilitasyon merkezi olarak gösterdi. Bir çok oyuncunun Akhisar'a geldiğinde adeta rehabilite olduğunu ve bu sayede kendini daha iyi yerlerde gördüğünü ifade eden Belediye Başkanı Salih Hızlı, yeni sezonda da Cihat Arslan önderliğinde başarıların devamını diledi.

HIZLI: "AVRUPA'DA KÜME DÜŞEN TAKIMI ALKIŞLIYORLAR"


Avrupa'da küme düşen takımların alkışlandığını belirten başkan Hızlı, "Türkiye'de bir maç kaybettiğinde herkes üstüne çullanıyor. Ne sporcusu ne yöneticisi ne hocası kalıyor. Bu anlayışın değişmesi lazım. Çocuklara futboldan keyif almaları gerektiğini aşılamamız gerekiyor. Küçük çocuklara futbolda 30 yaşındaki futbolcu gibi baskı kurmak o çocuğun futbola farklı açıyla bakmasına sebep oluyor" dedi.

ARSLAN: "TRANSFERİ ŞEKİLLENDİRİYORUZ"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Biz 3 gün tesislerde kaldık. Biraz transferi şekillendirmeye çalışıyoruz. Yönetim kuruluna da sunacağız. Bütçeyi aşmadan ve yapıyı bozmadan bir değişime ihtiyaç var. Akhisar gerçekten bir aile takımı hem yönetimsel hem de takımın sahadaki duruşu olarak. O iskeleti bozmadan eklemeler yapmak lazım. Hem yönetimin hem şehrin verdiği aile yapısı ve huzurdan kaynaklanan bir şey. Çok aşırı baskı, stres yok" dedi.

"ALT YAPIYA GEREKEN ÖNEM VERİLMİYOR"

Türkiye'de alt yapıya gereken özen gösterilmediğinin altını çizen Arslan, "Brezilya'da Sao Paulo'nun alt yapısını gezdik. 220 dönüm alt yapı tesisleri var. 12 tane çim sahaları ve 1 tane de stat var. Yüzme havuzları, rehabilitasyon merkezleri var. Sağlık merkezlerinde 2 tane kemik ölçüm, 2 tane diş polikliniği var. Oradaki fitness salonlarını Türkiye'de her hangi bir yerde görmedim. Brezilya A Milli Takımı ve Kolombiya A Milli Takımı orada Dünya Kupası'na hazırlanmışlar. Burası sadece alt yapı yeri. Kulübün yılda 40 milyon Euro geliri var ve sadece oyuncu satışından elde edilen gelir. Bizim toplumumuzda çocuklarımız kendi kendilerine yetişiyor. Biz de o destek yok. Barcelona'da veya Liverpool'da öncelik insan yetiştirmek" dedi.







Kategori : Spor
Tarih : 6/18/2015 00:21
Hit : 3248




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 61

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I