| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ŞEHZADELER'DE RAMAZAN DOLU DOLU GEÇECEK
ŞEHZADELER'DE RAMAZAN DOLU DOLU GEÇECEK
Şehzadeler Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan Geceleri 2015 programı kapsamında Cumhuriyet Meydanı yine binlerce Manisalıya ev sahipliği yapacak.
29 gün boyunca hem büyüklere hem de küçüklere yönelik etkinlikler gerçekleştirilecek olan programlarda her gün 500 kişilik iftar yemeği de verilecek.

Şehzadeler'de Ramazan Geceleri bu yılda dolu dolu geçecek. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 29 gün boyunca hem büyüklere hem de küçüklere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve her gün 500 kişilik iftar sofrası kurulacak. Akşamları Osmanlı kıyafeti giymiş kişiler tarafından bin kişilik şerbet ve limonata ikramı yapılacak. Cumhuriyet Meydanı'na kurulacak sahnede teravih öncesi ve sonrası olmak üzere konser, söyleşi, tiyatro, çocuk oyunları, geleneksel temaşa sanatları, sema gösterileri vb. etkinlikler gerçekleştirilecek. Teravih öncesi programlar çocuklara yönelik olacak. Etkinlikler kapsamında 20 konser, 2 kuran ziyafeti, 3 tiyatro, 2 söyleşi ve 29 gün boyunca çocuklara yönelik etkinlikler düzenlenecek. Bu yıl da hediyelik eşya stantlarının yer aldığı Ramazan Çarşısı kurulacak. Çarşının içinde lunapark ve kafeterya da yer alacak.

MANİSALILAR TASAVVUF MÜZİĞİNE DOYACAK

Ramazan ayı boyunca tasavvuf müziğinin tanınmış isimleri ile yerel sanatçılar sahne alacak. Ömer Faruk Altunağa, Orhan Çakmak, Ömer Karaoğlu, Eşref Ziya Terzi, Mustafa Özcan Güneşdoğdu, Abdurrrahman Sadien, Aykut Kuşkaya konserleri gerçekleştirilecek. Bosna Hersek Kardeşlik Gecesi'nde Bosnalı sanatçı Armin Muzafferija sahne alacak. Ali Tel ve Ahmet Yüksel tarafından Kur'an ziyafeti gerçekleştirilecek. Prof. Dr. Ahmet güç ve Tarihçi Talha Uğurluel'in söyleşisi olacak. Ayrıca 80'ler dizisi oyuncularının sahne alacağı ?İnim İnim İnleyen Nameler' tiyatro gösterisi yer alacak. Şehzadeler Belediyesi Korosu da Ramazan etkinlikleri kapsamında konser verecek.







Kategori : Kültür Sanat
Tarih : 6/18/2015 00:33
Hit : 3645




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 23

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.03 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I