| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
BAYBATUR, İLK ZİYARETİNİ SELENDİ'YE YAPTI
BAYBATUR, İLK ZİYARETİNİ SELENDİ'YE YAPTI
25. dönem AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, mazbatasını almasının ardından ilk ziyaretini Selendi ilçesine yaptı.
AK Partili Murat Baybatur, Selendi'de partilileriyle bir araya geldi. Baybatur'u Selendi'de partisinin ilçe başkanı Muharrem Sezer, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleri karşıladı.

Mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Selendi'ye yaptığını kaydeden Baybatur, şöyle konuştu: "7 Haziran seçimlerinde yüzde 50 oy oranı ile bizlere destek verdiler. Bizler sizlerin sayesinde Selendi'de ve Manisa'da birinciyiz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar bizler Türkiye'de de birinci partiyiz. Bu başarıdan dolayı ilçe başkanım Muharrem Sezer'e, yönetim kurulu üyelerime, kadın ve gençlik kolları yöneticilerimize partililerimize yani partimizin her kademesinde gece gündüz çalışan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bizleri mahçup etmediler. Şimdi sıra artık bizde. Elimizden geldiği kadar çalışacağız uğraşacağız, tabanın sesine kulak vereceğiz. İlçe teşkilatımız ile istişareli bir şekilde hareket edip çalışmalara yapacağız. Selendi ilçemizde güzel hizmetlerin altına imza atacağız." dedi.

İlçe Başkanı Muharrem Sezer ise Murat Baybatur'un ilk ziyaretini ilçelerine yapmalarının kendilerini onurlandırdığını belirterek, mecliste kendisine başarılar diledi.





Kategori : Siyaset
Tarih : 6/18/2015 04:49
Hit : 5130




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 27

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I