| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
MÜSİAD Manisa, Fas'tan sözleşmelerle döndü
MÜSİAD Manisa, Fas'tan sözleşmelerle döndü
MÜSİAD Manisa'nın, 2016 yılındaki yurt dışına düzenlediği teknik gezilerin 4'üncüsü Almanya, Belçika ve Hollanda'dan sonra Fas oldu. MÜSİAD üyeleri Fas'tan sözleşmelerle döndü.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa üyeleri yurtdışı teknik gezi kapsamında gittiği Fas'tan önemli anlaşmalarla döndü.

Programla ilgili açıklamalarda bulunan MÜSİAD Manisa Başkanı Ahmet Öztürk, "Fas'ta Kazablanka ve Marakeş kentlerinde teknik inceleme gezisi sırasında çeşitli resmi ve sivil kuruşlarla birlikte ülkenin değerli yerlerini de ziyaret ettik. Fas'ın hem Arap ülkeleri ile sınır olması, hem Avrupa'ya Cebelitarık boğazı ile bağı, hem de Afrika ülkelerine açılan bir kapısı olması sebebi ile barındırdığı avantajlarını en iyi şekilde değerlendirebilmek adına bu ülkede yatırım kararı aldık. Gezi heyetimizde, gıda makineleri, dondurma ve tatlı ürünleri, zeytinyağı, inşaat ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz, kendi sektörlerinde B2B görüşmeleri yapmakla birlikte, bu ülke ile birlikte Arap ve Afrika ülkeleri için irtibat ofisi ve Türk ürünlerini tanıtıcı mahiyette bir işyeri açmanın son derece faydalı olabileceği kanaatine varıldı. Bu karar doğrultusunda gezi sonrası inceleme heyetimiz, 1 hafta daha kalarak Agadir, Rabat gibi şehirlerde de incelemelerde bulundu. Hizmet ve gıda sektörleri ile ilgili iki firma ile stratejik iş birliği protokolü imzaladık. Protokolümüz gereği ilk etapta üyelerimiz arasında resmileştireceğimiz hukuki altyapı sonrası, kuruluş aşaması için 2017 yılının ilk çeyreğinde tekrar gideceğiz. Bu gidişimizde ise Fas'ta şirket kurulumu ve işyeri anlaşması yapmayı planlıyoruz. Orada açacağımız işyerinde üyelerimizin ürünlerinin de tanıtım ve pazarlanmasının yapılacağı gibi, Manisa, Ege ve Türk ürünlerinin tanıtımı açısından da son derece güzel bir gelişme kaydedileceğini düşünüyorum. Teknik gezimizin, bundan sonraki yatırımlarımız ve Manisa ilinin tanıtımı açısından hayırlara vesile olmasını diler, katılan ve destek olan tüm üyelerimize teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.





Kategori : Ekonomi
Tarih : 12/24/2016 23:05
Hit : 3413




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 1

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.03 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I