| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Salihli'de yüzme kursları yeniden başlıyor
Salihli'de yüzme kursları yeniden başlıyor
Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında ara verilen yüzme kursları Salihli ilçesinde yeniden başlıyor. Kurslara ise sınırlı sayıda kursiyerin alınacağı belirtildi.
Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen ve tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden Covid-19 adı verilen Koronavirüs salgı tedbirleri kapsamında ara verilen yüzme kursları Salihli?de normalleşme süreciyle birlikte yeniden başlıyor.

Açıldığı ilk günden itibaren binlerce çocuk ve gencin yüzme öğrenmesine öncü olan Atatürk Spor Salonu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, yeni normalleşme süreciyle birlikte tüm hijyen tedbirleri tedbirleri kapsamında yaz dönemi kursları için yeniden kapılarını açıyor.

Sınırlı sayıda kursiyerin katılabileceği kurs için kayıtlar başlarken, yüzme kurslarının ise 7 Temmuz'da başlayacağı belirtildi. Kursa katılmak isteyenlerin Atatürk Spor Salonuna kayıt yaptırabilecekleri belirtildi. Uzman eğitmenler tarafından verilecek yüzme kursunda öğrenciler yaz ayını eğlenceli bir şekilde değerlendirmiş olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Salihli'ye kazandırılan Atatürk Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun çocuklara ve gençlere birçok farklı spor aktivitesi sunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Şehrimize kazandırdığımız uluslararası standartlara sahip tesislerimizde eğitim alan çocuklarımız, gençlerimiz yarının sporcuları, şampiyonları olacak" dedi.


Kategori : Spor
Tarih : 6/23/2020 18:12
Hit : 396




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 50

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I