| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Salihli'de 'Değerli Zamanlar' projesi başladı
Salihli'de 'Değerli Zamanlar' projesi başladı
GS Bakanlığı tarafından 2003-2010 doğumlu çocukların yaz tatilini verimli geçirmeleri, sportif ve sanatsal faaliyetlere yönlendirilmesi amacıyla Salihli Belediyesi işbirliğinde düzenlediği 'Değerli Zamanlar' projesi Salihli'de başladı.
Salihli Belediyesi Spor Salonu ve İlçe Gençlik Merkezinde gerçekleşen çeşitli sportif ve sanatsal çalışmalarla çocukların ve gençlerin hayatına yön veren ?Değerli Zamanlar' projesi kapsamında, etkinliğe katılanlara uzman eğitmenler eşliğinde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde badminton, masa tenisi, tenis, bocce, kaykay, paten, eskrim ve yüzme gibi spor dalları ile tiyatro, resim, müzik (gitar, bağlama, keman ve ses eğitimi) gibi sanat dallarında teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor.

23 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan ?Değerli Zamanlar' etkinliğinin açılış törenine, İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Mesut Doğan, Gençlik Spor İlçe Müdürü. Oktay Ayaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ve AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç katıldı.








Kategori : Spor
Tarih : 8/13/2020 11:59
Hit : 713




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 69

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I