| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Gelecek Partisi 1 yaşında
Gelecek Partisi 1 yaşında
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Başkan Yardımcısı Gizem Satıoğlu Öcmenler, Partisi'nin kuruluş yıl dönümü vesilesiyle yayınladığı mesajda, "Bu kadar çok işi 1 sene gibi kısa bir sürede başardık. Gelecek için, Türkiye için hazırız" dedi.
Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde 12 Aralık 2019 tarihinde kurulan Gelecek Partisi'nde yıl dönümü heyecanı yaşanıyor. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Ticaret Politikaları Başkan Yardımcısı Gizem Satıoğlu Öcmenler, Parti'nin kuruluş yıl dönümünü yayınladığı mesajla kutladı.

Öcmenler mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kurucu Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde çıktığımız yolda, vatandaşlarımızla, milletimizle iç içe 1 seneyi geride bıraktık. Bu yolda önümüze engeller çıkarıldı, zorluklarla karşılaştık ancak büyük mücadelemiz ile Türkiye siyasetinin önemli bir konumuna geldik. Anadolu'nun tüm renklerini partimiz çatısı altında birleştirmeyi, uyum ve barış içerisinde bir yapılanmayı başardık. Ülkenin farklı noktalarında gerçekleştirdiğimiz teşkilatlanma çalışmaları ile her an yapılabilecek bir seçime hazır hale geldik. Bu kadar çok işi 1 sene gibi kısa bir sürede başardık. Gelecek için, Türkiye için hazırız. İlerleyen zamanlarda da vatandaşlarımızla birlik ve uyum içerisinde, onların sorunlarından, isteklerinden haberdar olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. 'Geleceğin Türkiye'sini inşa etmek için yılmadan, yorulmadan ilerleyeceğiz. Bu noktada teşkilatlarına olan inancı ve desteği için Sn. Genel Başkanımıza ve Gelecek Partisinin bugüne gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Parti'mizin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" dedi.


Kategori : Siyaset
Tarih : 12/13/2020 11:55
Hit : 895




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 3

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I