| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Gelecek Partisi Soma İlçesi Ali ÇIRAK'a emanet
Gelecek Partisi Soma İlçesi Ali ÇIRAK'a emanet
Gelecek Partisi Manisa İl Teşkilatı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Manisa İl Başkanı Mustafa KESKİN "Biz Türkiyeyiz,Biz Manisayız,Biz Geleceğiz" sloganı ile başlatmış olduğu teşkilâtlanma çalışmalarından Manisamız ve Ülkemiz açısından büyük bir öneme sahip olan Soma İlçemize Soma'nın sevilen simalarından Eczaneci Ali  ÇIRAK'a emanet ettiklerini ve Ali Bey'in Soma'ya nefes olacağını ve Geleceğe emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti. Soma İlçemize atanan Ali ÇIRAK yaptığı açıklamada; Bu görevi kendilerine layık gören Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve STK Başkanı Selçuk ÖZDAĞ, Manisa İl Başkanı Mustafa KESKİN,Genel Merkez Teşkilat Başkanlığına teşekkürlerini iletti.

Gelecek Partisi'nin Soma'da bayrağını en iyi şekilde dalgalandıracaklarını belirten ÇIRAK, Soma'nın demografik yapısına uygun içerisinde herkesi kucaklayan bir yönetim kadrosu kurmak istediklerini belirterek partimize herkesi http://bekliyoruz.Biz Geleceği Soma halkımızla birlikte inşaa etmek istiyoruz.

Ali ÇIRAK Kimdir?

1969 Soma doğumlu olup İlk, orta ve lise eğitimini Soma'da tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde tamamlamıştır. Evli ve bir kız babasıdır. Eşi mimar olarak kamuda görev yapmaktadır ve kızı da Süleyman Demirel Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğrencisidir. Soma'da serbest Eczacılık mesleğini yürütmektedir.


Kategori : Siyaset
Tarih : 12/19/2020 10:08
Hit : 1475




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 3

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I