| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Kaymakam Ortakçı, Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti
Kaymakam Ortakçı, Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti
Selendi Kaymakamı Yasin Ortakçı, Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle kahvaltı yaptı.
Ziyarete Kaymakam Ortakçı'nın yanı sıra Cumhuriyet Savcısı Muharrem Uçar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şehirli de katıldı. Öğrencilerle birlikte kahvaltı sırasına giren Kaymakam Yasin Ortakcı, Cumhuriyet Savcısı Muharrem Uçar ve Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şehirli, yine öğrencilerle aynı masaya oturup birlikte kahvaltı yaptı.

Öğrencilerle kahvaltıda sohbet eden Ortakçı, sorun ve isteklerini dinledi. Okul Müdürü Mustafa Dede?den okul ve yemekler hakkında bilgiler alan Kaymakam Ortakcı, sınıfları dolaşıp öğrencilerle sohbet etti.

Yasin Ortakcı, Savcı Uçar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şehirli ile birlikte ziyaret ettiği 12. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri ile kitap okuma saatinde buluştu. Öğrencilere kitap okuma alışkınlığı kazanmaları konusunda tavsiyelerde bulunan Kaymakam Ortakcı, "Kitap okuyarak başarınızı daha da yükseltebilirsiniz. Bilgi çağında yaşıyoruz. Bilgiye ulaşmak artık çok kolay. Dolayısıyla dünya toplumları ile yarış edebilmek için bol bol kitap okumalıyız. Kitap okuyanın öncelikle kendine olan güveni artar. Aynı zamanda düşünce ufkunu geliştirir, görüş açısı genişler, olayları inceleme yeteneğini kazanır" diye konuştu.

Ortakçı, derslerine çok çalışmaları, ülkelerine ve Selendi'ye yararlı olmaları öğüdünde bulundu. Yasin Ortakçı, başarı dileğinde bulunduğu öğrencilere Kaymakamlık kapısının her zaman kendileri için açık olduğunu da belirtti.

Kategori : Eğitim
Tarih : 1/10/2013 13:15
Hit : 3107




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 4

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I