| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Sarıgöl Belediyesi'nden Modern kabristanlık
Sarıgöl Belediyesi'nden Modern kabristanlık
Sarıgöl Belediyesi, ilçeye modern kabristan kazandırmak için çalışmalara başladı. Çalışmaların mart ayında tamamlanacağı belirtildi.
Önceden istimlak edilen 18 bin metrekarelik alanda modern bir mezarlık yapmak için çalışmaların başladığını ifade eden Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, "Eski mezarlığımızın ihtiyaca cevap veremez duruma gelmesi üzerine, geçtiğimiz yıl içersinde eski kabristanın yanında bulunan 18 bin metrekarelik tarlayı satın aldık. Burada modern bir mezarlık yapmak için çalışmalara başladık" dedi.

Başkan Karcı, şunları söyledi: "Yeni kabristanlığımızda bin 600 adet mezar yeri olacak. 250 adet servi ve çınar ağacının dikimi yapıldı. 3 bin metrekare parke taş, 2 bin metrekare de bordür taş döşeniyor. Çeşitli yerlerde çeşme, damlama sulama sistemleri yapıldı. Ayrıca bekçi kulübesi yapılacak ve oturaklar konulacak. Çeşitli yerlerinde aydınlatma lambaları olacak."

Mart ayında tamamlanması planlanan ve 150 bin liraya mal olması beklenen yeni mezarlıkta kimsesizler için de bir bölümün ayrıldığını belirten Ömer Karcı, "Vatandaşlarımız belediyemize müracaat ettiklerinde, aile kabristanı oluşturmak için de yer alabilecek" açıklamasını da yaptı.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 1/14/2013 18:56
Hit : 818




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 44

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I