| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Kula Devlet Hastanesinin yeri belirlendi
Kula Devlet Hastanesinin yeri belirlendi
Kula'da bir süredir tartışılan, "Yılan hikayesi'ne döndü" söylentilerine bile neden olan yeni Devlet Hastanesi'nin yapılacağı alan belli oldu. Yeni hastanenin, mevcut hastane ile Spor Salonu arasında kalan alanda yapılacağı bildirildi.
Yeni hastane binasının yerine ilişkin açıklamayı Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın yaptı. Yapılacak olan hastanenin yerinin titizlikle seçildiğini belirten Başkan Aşkın, ilçenin dört bir yanını incelediklerini, hatta karar vermeden önce anket yaparak vatandaşlara da sorduklarını dile getirdi. Aşkın, "Yeni hastane binamız için ilçemizin dört bir yanında incelemelerde bulunarak çalışmalarımızı titizlikle yaptık. Ancak hepsinde ciddi sıkıntılar ortaya çıktı. Belediye Meclisi'nde aldığımız kararla hastane binasının şimdilik yerinde kalmasına, buna bağlı olarak yapılacak olan tadilat çalışmaları ile modernize edilmesine karar verdik. Kenan Evren Mahallesi'nde bulunan mevcut hastanenin arka bahçesi ile Spor Salonu arasında kalan 5 bin metrekarelik alana da yeni hastane binası yapılacak. Yani, hastanemiz bulunduğu yerden uzaklaşmayacak" dedi.

Başkan Aşkın, 100 yataklı olacak hastane ile ilgili meclis kararının alındığını, proje çalışmalarının başladığını da sözlerine ekledi.

Kategori : Sağlık
Tarih : 1/15/2013 19:57
Hit : 977




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 15

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I