| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Zafer Kalkınma Ajansı, Saruhanlı'yı hareketlendirdi
Zafer Kalkınma Ajansı, Saruhanlı'yı hareketlendirdi
Saruhanlı Belediye Meclisi, belediyeye ait olan sosyal aktivite merkezi, kültür merkezi, eski kapalı düğün salonu ve spor salonunun 3 yıl süreyle Gençlik Merkezi'ne tahsis edilmesi talebini kabul ederek, oybirliğiyle onay verdiği bildirildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı?nın Başkanlığı?nda yapılan toplantıda, Zafer Kalkınma Ajansı'nın Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı'ndan faydalanmak için hazırlanan bir proje kapsamındaki yer tahsisi talebi konusunu görüşülerek onaylandı. Toplantıya meclis üyelerinin yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü İlhan Duran da katılarak, kurumlarına tahsis edilen tesislerde gençler için yapacakları faaliyetlere ilişkin meclise bilgi sundu. Yapılan değerlendirmenin ardından meclis üyelerinin onayına sunulan, belediyeye ait tesislerin kullanım hakkının 3 yıl süreyle Gençlik Merkezi'ne devredilmesi konusu oybirliğiyle kabul edilerek, söz konusu protokol işlemi için Encümene yetki verildi.

Başkan Yaralı, yaptığı açıklamada, Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gençlere yönelik bir proje hazırlığı içeresinde olduklarını ifade etti. Projenin önemli ayaklarından birinin Belediye Meclisi'nde görüşülüp karara bağlandığını ifade eden Yaralı, "Zafer Kalkınma Ajansı?na başvurabilmemiz için bu tahsis gerekliydi. Meclis üyelerimiz onay verdi. Projemiz kabul edilirse ilçenin gençleri için büyük yatırımlarımız olacak. Saruhanlı 3 yıl sonra sosyal, sportif, kültürel, sanat ve bilimsel
alanlarda büyük ilerleme kaydedecek" dedi.


Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 1/22/2013 00:21
Hit : 1127




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 88

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I