| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Köprübaşı Meslek Yüksek Okulu destek bekliyor
Köprübaşı Meslek Yüksek Okulu destek bekliyor
Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Köprübaşı Meslek Yüksek Okulu Danışma Kurulu üyesi iş adamı Niyazi Akman, okulun ve öğrenci sayısının büyümesi için herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.
Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Köprübaşı Meslek Yüksek Okulu Danışma Kurulu üyesi iş adamı Niyazi Akman, okulun ve öğrenci sayısının büyümesi için herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti, 31 Ocak yapılacak toplantıya elini taşın altına koymak isteyen herkesi beklediklerini söyledi.

Köprübaşı'nın Manisa'nın Büyükşehir olmasını fırsata çevirebileceğini kaydeden hayırsever iş adamı Akman, Borlu beldesi ile birleşmenin ardından nüfusun artacağını, adliyenin yeniden açılabileceğini, ayrıca hastaneye atanacak doktorlarla ilçe halkının başka hastanelere gitmek zorunda kalmayacağını söyledi. Köprübaşı Meslek Yüksek Okulu'nun da bu büyümede önemli etkisinin olacağını kaydeden Akman, önümüzdeki yıl açılacak iki yeni bölümle öğrenci sayısının daha da artacağını belirtti. Okulun fiziki olarak da büyümeye ihtiyaç duyduğunu dile getiren Niyazi Akman, buraya sahip çıkmanın herkesin borcu olduğunu vurguladı ve 31 Ocak Perşembe günü saat 15.00'de okulda yapılacak toplantıya herkesin katılmasını, elinden gelen desteği vermesini istedi.

Kategori : Eğitim
Tarih : 1/22/2013 22:39
Hit : 3273




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 8

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I