| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Üzümlü Ekmek tanıtımına desteğe devam
Üzümlü Ekmek tanıtımına desteğe devam
AK Parti Alaşehir İlçe Kadın Kolları, Alaşehir Ticaret Borsası ve AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş tarafından başlatılan Sultaniye üzümünü tanıtma kampanyasına destek vermek amacıyla, evlerinde üzüm katkılı yiyecekler yaptılar.
AK Parti Alaşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Rukiye Kocataş ve hanım üyeler, üzüm tanıtım kampanyasına destek amacıyla çalışma başlattı. Kocataş ve Kadın Kolları üyeleri, üzüm mamulleri ve üzüm katkılı gıda maddeleri hazırladılar. Hazırlanan Sultaniye katkılı yiyecekler AK Parti Lokali'ne getirildi. Burada tanıtım amacıyla davetlileri ikram edildi. AK Kadınların evlerinde hazırladığı ve ikram ettiği üzümlü yiyecekler konuklar tarafından çok beğenildi. Katılanlar da, Alaşehir'in Sultaniye üzümünün kullanım alanının genişletilmesi için bu tür yiyeceklerin yaygınlaşması gerektiğini ifade ettiler ve kendilerinin de bundan böyle üzümlü gıdaları tercih edeceklerini söylediler.

Kadın Kolları'nın tanıtım toplantısına AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Çataldere de katıldı. AK Parti Kadın Koları Başkanı Rukiye Kocataş, bu etkinliği Alaşehir Ticaret Borsası ve AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş'ın işbirliğinde başlatılan Üzüm Tanıtım Kampanyasına destek amacıyla düzenlediklerini belirtti, "Gerçekten üzüm bir çok gıda maddesinde kullanılabilen çok işlevsel bir tarım ürünüdür. Manisa Milletvekilimiz Muzaffer Yurttaş ve Alaşehir Ticaret Odası, üzümün tanımı için bir kampanya yürütüyor ve bu konuda bir çok etkinlik düzenliyorlar. Biz de bu kampanyanın devamı niteliğinde bu etkinliği düzenledik. Kadın Kolları olarak evimizde üzümlü ekmek, kek, aşure, pekmez, üzümlü lokum, pestil, yaprağından sarma yaparak, 25 çeşit gıda maddesi ürettik. Bu ürünleri
parti lokalimizde sergiledik. Ayrıca Ticaret Odası tarafından bastırılan afişleri de dağıtıyoruz. Amacımız üzümümüzü hem Türkiye'de, hemde basın yoluyla dünyada tanıtmak" dedi.

"ÜZÜM MANİSA VE İLÇEMİZİN CAN DAMARIDIR"

AK Parti İlçe Başkanı Çataldere de, Manisa ve Alaşehir'in göz bebeği olan üzümün tanıtımını ilçe teşkilatı olarak çok önemsediklerini ifade ederek, şöyle konuştu: "Bağcılık ilçemizdeki vatandaşlarımızın en önemli geçim kaynağıdır. Bu gerçekten hareketle, ilçemizde üretilen üzümün iyi fiyatlarla satılması üreticimiz açısından hayati önem taşımaktadır. Bir ürünün pazar payının artması için sadece kaliteli ürün yetiştirmek yetmez. Kalitenin yanında. o ürünün tanıtımının da yapılması gerekir. Bu bakımdan, böyle tanıtıcı faaliyetleri AK Parti Alaşehir Teşkilatı olarak çok önemsiyoruz. Bu etkinliği düzenledikleri için Kadın Kolları üyelerimizi tebrik ediyorum ve çalışmalarının devamını bekliyorum."

Kategori : Güncel
Tarih : 1/30/2013 12:16
Hit : 3257




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 68

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I