| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Saruhanlı'dan, Zafer Kalkınma Ajansı'na Proje başvurusu
Saruhanlı'dan, Zafer Kalkınma Ajansı'na Proje başvurusu
Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZKA) Sosyal Kalkınma ve Mali Destek Programı'ndan faydalanmak amacıyla proje hazırladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce hazırlanan ?Sosyal Altyapının Güçlendirilmesi ve Eğitim Merkezi? (SAGEM) projesi ZKA'ya teslim edildi. Proje sahibi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İlhan Duran, gazetecilere yaptığı açıklamada, projelerine talep ettikleri hibe kredinin onaylanması durumunda ilçedeki gençler için önemli çalışmalar yapacaklarını belirtti. Proje öncesi ilçede bir anket düzenlediklerini, gençlerin istekleri doğrultusunda bu projeyi hazırladıklarını ifade eden Duran, 480 sayfalık proje klasörünü ZKA'ya teslim ettiklerini, Mart ayı sonlarında da sonucunun açıklanmasını beklediklerini ifade etti. Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışma sonucu hazırladıkları SAGEM projesinde 10 da iştirakçı kurum bulunduğunu belirten Duran, projeye 199 bin 954 lira hibe kredi desteğinde bulunduklarını söyledi.

Projelerinin 14-29 yaş aralığındaki genç nesile yönelik olduğunu ifade eden Duran, ilçede 2 bin 500 civarında gencin bundan faydalanacağını belirterek, "Projemiz onaylanırsa ilçemizde gençlere yönelik eğitici faaliyetler düzenleyecek ve kurslar açacağız. Bu kapsamda tasarım ve yenileşme, sanat, internet bilişim ve yabancı dil merkezi, spor, tiyatro, idari ve sosyal hizmetler adında 7 adet birim kuracağız. Bu birimlerde gençlerimize ücretsiz olarak eğitimler vereceğiz. Proje çerçevesinde bir süre önce Belediyeye ait bazı spor ve kültürel etkinlikleri yapıldığı tesislerin kullanım hakkı 3 yıl süreyle Müdürlüğümüze devredildi. Bu bakımdan çok güzel bir proje hazırladık. İnşallah onaylanır ve bu büyük projeyi gerçekleştiririz" dedi.

Kategori : Ekonomi
Tarih : 2/4/2013 14:05
Hit : 1860




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 5

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I