| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Milletvekili Öz, Sarıgöl'de Köyleri ziyaret etti
Milletvekili Öz, Sarıgöl'de Köyleri ziyaret etti
CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, hafta sonunda Manisa'nın köy ve beldelerine ziyaretlerini sürdürdü.
Milletvekili Sakine Öz, CHP Sarıgöl İlçe Örgütü ve Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı ile birlikte Ahmetağa, Karacaali, Kızılçukur ve Alemşahlı köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu.

CHP Sarıgöl İlçe Örgütü Lokali'nde partililerle de buluşan Öz, Türkiye ve Manisa gündemine ilişkin konuları paylaştı. Milletvekili Öz, özellikle tarım ve hayvancılıkta yetersiz olduğunu kaydettiği desteklemeler, artan ürün maliyetleri, sulama sorunları, 2B orman arazileri konusundaki son gelişmeleri değerlendirdi. Ardından gittiği Ahmetağa köyünde yoğun bir ilgiyle karşılanan CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, köy sakinleriyle bağcılık, hayvancılık ve sulama sorunları ve büyükşehir yasasının gündemi belirlediği bir sohbet gerçekleştirdi. Köy sakinleri, Avşar Barajı'ndan yeterince faydalanamadıklarını, suyun neredeyse boşa aktığını belirterek, proje yapılarak arazilerini damlama sulama sistemiyle sulamak istediklerini söylediler. Milletvekili Sakine Öz, hükümetin '1000 Gölet' projesinin ülke çapında sulama sorununu çözmekten uzak olduğunu savundu. Uzun vadeli yatırımlar planlanmadığı için, bölgedeki Kenger Göleti ve Avşar Barajı'ndan sulama alanında yeterince yararlanılamadığını öne sürdü, çiftçilerin tarımsal maliyetlerinin büyük ölçüde arttığını sözlerine ekledi. Avşar Barajı'nın sulamada daha verimli kullanılabilmesi için konuyu yerel ve ulusal makamlara acilen taşıyacağını da kaydetti.

Milletvekili Öz, ilgiyle karşılandığı Karacaali, Kızılçukur ve Alemşahlı köylerinde de vatandaşların sorunlarını dinledi, çözüm önerilireni gündeme getirdi.

Kategori : Siyaset
Tarih : 2/4/2013 19:05
Hit : 1212




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 47

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I