| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Baybatur'a Köprübaşı'ndan ziyaret
Baybatur'a Köprübaşı'ndan ziyaret
Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur'u yeni taşındıkları hizmet binasında ziyaret etti.
Başkan Mergen'e ziyaretinde Köprübaşı Meslek Yüksek Okulu danışma kurulu üyesi iş adamı Niyazi Akman, Faruk Kırılmış, Köprübaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Regaip Topuz da eşlik etti. Ziyarette Köprübaşı'ndaki gelişmeler ve sorunlar konusunda görüş alışverişinde de bulunuldu.

Başkan Mergen, ilçe halkının adliyenin yeniden açılmasını, Devlet Hastanesi'nin yeniden eski haline getirilmesi ve Anadolu Lisesi binasının yapılmasını beklediğini dile getirdi. Mergen, "Borlu beldesi ve 11 köy ilçemize bağlandı. Hastanemiz yetersiz, adliyemiz kapandı. Bu nedenle yeni bağlanan belde ve köyler bu alanlarda yeterli hizmeti alamayacakları endişesini yaşıyor. Sizden bu sorunların çözümü için destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Baybatur'u Köprübaşı'na davet eden Mergen, belediyenin yeni hizmet binasının açılış töreni ile ilgili önerilerini de beklediklerini sözlerine ekledi. İl Başkanı Baybatur da, Başkan Zafer Mergen'in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve kendisi ile gurur duyduğunu belirterek, istekleri konusunda da elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 2/20/2013 19:05
Hit : 2614




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 29

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I