| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AHMETLİ KAYMAKAMI TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ
AHMETLİ KAYMAKAMI TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ
Ahmetli ilçesi Kaymakamı Fuat Gürel, Salihli'nin Sart kasabası mevkiinde trafik kazası geçirdi. Kazada Kaymakam Fuat Gürel'in eşi Özlem Gürel hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, 06 FG 288 plakalı özel aracı ile Ahmetli ilçesinden Salihli istikametine gelen ve Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'nun yıllık izine ayrılmasından dolayı Salihli Kaymakamlığı'na da vekalet eden Ahmetli Kaymakamı Fuat Gürel'in aracına, henüz plakası tespit edilemeyen bir Tır arkadan çaptı. Çarpma sonucu Kaymakam Gürel'in kullandığı araç yoldan çıkarak karşı şeride geçti ve tarlaya uçtu. Kaza sonucu araçta bulunan Kaymakam Fuat Gürel'in eşi Özlem Gürel, hafif şekilde yaralandı. Özlem Gürel, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kaymakam Gürel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Yolumuzda seyir halinde ilerlerken, arkamızdan gelen bir Tır beni sollamaya çalıştı. Sollama esnasında aracımın sağ arka tamponuna çarptı. Bunun neticesinde önce karşı şeride geçtim, daha sonra ise tarlaya savruldum. Eşimin sırtında hafif bir ağrı mevcut. Bunun dışında ciddi bir yaralanma söz konusu değil. Allah korudu" dedi.

Kategori : Güncel
Tarih : 4/5/2013 07:41
Hit : 3919




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 5

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I