| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KENYALILAR SARIKIZ SULAMA BİRLİĞİNDE
KENYALILAR SARIKIZ SULAMA BİRLİĞİNDE
Doğu Afrika Ülkesi Kenya'dan tarımsal sulama metotlarını incelemek için Türkiye'ye gelen Ulusal Su Konseyi yöneticileri, Saruhanlı'da faaliyet gösteren Sarıkız Sulama Birliği'ni ziyaret etti.
Birlik Başkanı Hüseyin Göksu, Birlik Müdürü Alp Serdar Tuğsal ve Birlik üyeleri tarafından karşılanan yabancı konuklar, Sulama Birliği binasını gezerek, birliğin makine ve ekipmanlarını inceledi.

Başkan Göksu, 22 kişiden oluşan Kenyalı heyete, birliğin çalışmaları, sulama alanları ve sulama metotları hakkında geniş kapsamlı bir sunum yaptı. Kenyalı heyetin rehberliğini yapan Devlet Şu İşleri 2. Bölge Müdürlüğü İşletme ve Bakım Şube Müdürü Mustafa Taşkın, konuklarının 1 Nisan'dan bu yana Türkiye'de olduklarını bildirdi.

Aralarında Sulama Birliği Başkanları ve çiftçi temsilcilerinin bulunduğu yabancı heyetin, Türkiye'deki 15 Sulama Birliği'ni ziyaret ettiğini dile getiren, "Ziyaretlerde çeşitli müzakereler yapıldı. Heyet, ülkemizdeki tarımsal sulama sistemini tanımaya ve anlamaya çalışıyor. Biz Türkiye olarak bu konuda örnek ve diğer ülkelere model olabilecek bir yapıdayız. Kenyalı kardeşlerimize de bu konuda yardımcı olacağız" dedi.

Kategori : Güncel
Tarih : 4/12/2013 21:48
Hit : 2666




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 9

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I