| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
TAŞLI: "MUZAFFER ECEMİŞ İLKÖĞRETİM OKULU KAPANMAYACAK"
TAŞLI:
AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Taşlı, son günlerde ilçede meydana gelen Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu'nun kapanacağı yönündeki iddialar hakkında açıklama yaptı.
AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Fatih Taşlı, Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu'nun kapatılacağı yönündeki iddialarla ilgili olarak, okulun kapanmayacağını belirterek, gelecek eğitim öğretim dönemine yetiştirilmek üzere Köprübaşı'na bir imam hatip lisesinin yapılacağı müjdesini verdi.

İlçe Başkanı Fatih Taşlı, Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu'nun kapanacağı yönündeki haberlerin asılsız ve yalan olduğunu vurgulayarak, AK Parti'nin her zaman eğitime ve öğretime büyük önem verdiğini söyledi. Taşlı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Biz parti olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Bilindiği gibi biz iktidar olmadan önce en büyük bütçe savunmaya ayrılıyordu ancak AK Parti ile bu zihniyet değişti ve en büyük bütçe eğitime ayrılıyor. Muhalefet her zaman olduğu gibi boş işlerle uğraşarak ilçede okulun kapatılacağı yaygarasını yapıyor. Durup durduk yerde okul kapatılır mı? Bu nasıl bir yalandır. Hani okul deprem sel olurda zarar görür hani binayı kapatır taşırsınız böyle bir şeyde yok. Yani okulun kapatılacağı haberleri kesinlikle yalan milletimiz ve halkımız bunlara itibar etmesin. Hatta önümüzdeki yıla yetiştirilmek üzere bir imam hatip lisesi ilçemize yapılıyor. Buradan bu  müjdeyi ilçe halkımıza müjdeliyorum. Köprübaşının en iyi hizmetlere layık olduğunu biliyoruz ve bunun için çalışıyoruz."

Kategori : Eğitim
Tarih : 4/15/2013 18:21
Hit : 2794




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 47

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I