| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
TURİZM HAFTASI'NDA ANTİK KENTE YOLCULUK YAPILDI
TURİZM HAFTASI'NDA ANTİK KENTE YOLCULUK YAPILDI
Demirci ilçesi protokolü, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde İcikler beldesi yakınlarındaki Sidas antik kentine yolculuk yaptı.
Düzenlenen geziye Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Tahanoğlu, Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bakaç, Belediye Başkanı İhsan Temel, İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın, Orman İşletme Müdürü Mustafa Ertem, Ziraat Odası Başkanı Mehmet karakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul yöneticileri ve müdürleri ile İcikler Belediye Başkanı Mevlüt Karabacak katıldı.

İcikler İlköğretim Okulu bahçesinde bir araya gelen yaklaşık 50 kişilik grup, daha sonra 5 kilometrelik Sidas antik kente doğru hareket etti. Yaya olarak gerçekleşen gezide zaman zaman da doğanın muhteşem görüntüleri ölümsüzleştirilerek kayıt altına alındı. Bir saat gibi sürede varılan tarihi mekânların görüntüsü karşısında bölgeyi adım adım gezen grup, antik kentteki tiyatroda bol bol fotoğraf çektirdiler. Gezi boyunca bölge halkından tarihi mekân hakkında bilgi alan ekip, daha sonra İcikler beldesine geçerek gezinin yorgunluğunu attılar.

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, bu gezinin Turizm Haftası nedeniyle gerçekleştirildiğini belirterek, "İlçemize bağlı İcikler beldesi yakınındaki Sidas antik kente gezi düzenledik. İlçemizin turizmine kazandırılmasını sağlamak için bu tür bir gezile devam ediyoruz. Geçen yıl da Çataloluk köyümüzdeki Delikli Yar mağaralarına bir gezi düzenlemiştik" dedi.

Kategori : Güncel
Tarih : 4/26/2013 23:21
Hit : 2921




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 56

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I