| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KÖPRÜBAŞI MESLEK YÜKSEK OKULU'NA YENİ BİNA
KÖPRÜBAŞI MESLEK YÜKSEK OKULU'NA YENİ BİNA
Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Köprübaşı Meslek Yüksek Okulunun yeni binasının açılışı, Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli'nin de katılımıyla gerçekleştirildi.
Köprübaşı Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binasının açılışına CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli'nin yanı sıra, Köprübaşı Kaymakam Vekili Turgay Hakan Bilgin ve Belediye Başkanı Zafer Mergen de katıldı. Açılışta yeni binanın yapılmasında hem maddi, hem de manevi destekleri nedeniyle Belediye Başkanı Mergen ve Köprübaşı?nın ileri gelenlerinden işadamı Niyazi Akman'a, Rektör Pakdemirli tarafından plaket verildi. Pakdemirli, okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kendisinden önceki rektörleri eleştiren Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, hiçbir yenilik yapmadıklarını ve şehre de katkılarının olmadığını, görev sürelerini tamamlayıp gittiklerini ifade etti. Köprübaşı?nı çok değişmiş ve büyümüş bulduğunu kaydeden Pakdemirli, çilek ve diğer tarımsal ürünlerle daha da gelişeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Zafer Mergen de, Köprübaşı Meslek Yüksek Okulu'nda yeni açılacak Lojistik Bölümü için verdiği destek nedeniyle Pakdemirli'ye teşekkür etti. Mergen ayrıca, Köprübaşı'nın ilçe olmasında büyük emeğinin geçtiğini belirttiği Rektör Mehmet Pakdemirli'nin babası, eski bakan Ekrem Pakdemirli'ye teşekkür etti. Mergen, Prof. Dr. Pakdemirli'ye babasına iletilmek üzere ilçenin anahtarını teslim etti.

Meslek Yüksek Okulu'nun kullanmakta olduğu bütün binaların Köprübaşı Belediyesi tarafından verildiğini, kendi hizmet binalarını boşaltıp eğitimin hizmetine sunduklarını kaydeden Başkan Zafer Mergen, ayrıca Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu'nun kapatılarak Anadolu Lisesi'ne çevirilmesinin düşünülmesi ile ilgili olarak da, ilçeye yeni okullar, bölümler, binalar ve hizmetler kazandırmaya çalışılmasının gerektiğini dile getirerek okulun kapatılmasına tepki gösterdi. Mergen, kapatmak yerine okul açmak gerektiğinin altını çizdi.

Kategori : Eğitim
Tarih : 4/27/2013 19:38
Hit : 3525




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 17

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I