AK Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu hakkında sosyal medyada gündeme gelen görüntülerle ilgili açıklama yaptı.

Turgut, teşkilat programında çekilen ve partiye ait bir müzik dinletisinin yer aldığı görüntülerin “kesilerek ve çarpıtılarak servis edildiğini” belirterek, bunun üzerinden yapay bir tartışma oluşturulmaya çalışıldığını ifade etti.

İl Başkanı açıklamasında, “Bu anlayışın amacı yalnızca Sayın Bahadır Yenişehirlioğlu’nu değil, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize hizmet eden siyasi iradeyi hedef almaktır” ifadelerini kullanan Süleyman Turgut, son dönemde bazı belediyelerle ilgili tartışmaların gündemde olduğunu hatırlatarak “gündemi değiştirmeye yönelik polemikler üretildiğini” savundu.

Süleyman Turgut, Bahadır Yenişehirlioğlu için “emeğiyle, mücadelesiyle ve milletine bağlı duruşuyla kamuoyunun takdirini kazanmış bir isim” değerlendirmesinde bulundu. Açıklamada ayrıca, birkaç saniyelik görüntüler üzerinden samimiyet sorgulaması yapılmasının iyi niyetli olmadığı ifade edildi.

Turgut, açıklamasının sonunda AK Parti teşkilatlarının “milletin yanında olmaya ve Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğini” söyledi.

Whatsapp Image 2026 05 09 At ..

Turgut açıklmasının tamamı şu şekilde:

"AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Manisa Milletvekilimiz Sayın Bahadır Yenişehirlioğlu hakkında, teşkilat programında çekilen görüntüler üzerinden oluşturulmaya çalışılan algı operasyonlarına ibretle bakıyoruz.

Teşkilat içi programda gerçekleşen, davamız ve milletimizle bütünleşmiş olan partimize ait bir müzik dinletisininin videosunu izansızca keserek, çarpıtarak yapay tartışma oluşturmaya çalışan anlayışın amacı; yalnızca Sayın Yenişehirlioğlu’nu değil, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize hizmet eden siyasi iradeyi hedef almaktır.

Özellikle son günlerde CHP’li kesimler tarafından, kamuoyunda geniş yankı uyandıran İmamoğlu süreci ile Uşak ve Antalya belediyelerine ilişkin tartışmaların üzerini örtmek ve gündemi değiştirmek amacıyla gereksiz polemikler üretildiği açıkça görülmektedir. Milletimizin gerçek sorunlarına çözüm üretmek yerine algı siyasetine sarılan bu yaklaşımın kamuoyunda karşılık bulmayacağı açıktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "10 milyar dolar ticaret hedefimiz doğrultusunda çabalarımızı artırmış durumdayız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "10 milyar dolar ticaret hedefimiz doğrultusunda çabalarımızı artırmış durumdayız"
İçeriği Görüntüle

Sayın Bahadır Yenişehirlioğlu; hayatı boyunca emeğiyle, mücadelesiyle ve milletine bağlı duruşuyla kamuoyunun takdirini kazanmış bir isimdir. Siyasi hayatında olduğu kadar sosyal ve kültürel çalışmalarıyla da toplumun farklı kesimlerine dokunmuş, değerleriyle öne çıkan bir dava insanıdır.

Toplumun yaşadığı ekonomik ve sosyal meseleleri istismar ederek birkaç saniyelik görüntüler üzerinden samimiyet sorgulaması yapmak iyi niyetli bir yaklaşım değildir. Aziz milletimiz; hizmet edenle algı yapanı, samimiyetle çalışanla gündem mühendisliği yapanı birbirinden ayıracak ferasete sahiptir.

AK Parti kadroları dün olduğu gibi bugün de milletin yanında olmaya, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda kararlılıkla çalışmaya devam edecektir…