AK Parti Manisa teşkilatında dört ilçede yaşanan görev değişikliklerinin ardından Milletvekili Murat Baybatur’dan açıklama geldi. Demirci İlçe Başkanı Nurullah Akgün, Ahmetli İlçe Başkanı Fatih Alp, Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer ve Selendi İlçe Başkanı Şafak Aydoğuş’un görevlerinden ayrılmalarının ardından Baybatur, başkanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Baybatur’dan yol arkadaşlığı vurgusu
Görev süreleri boyunca ilçe teşkilatlarına katkı sunan başkanların emeklerine dikkat çeken Baybatur, birlikte görev yapan yönetim kurulu üyelerine de teşekkürlerini iletti.
Baybatur açıklamasında, dört ilçe başkanının teşkilata ve ilçelerine sundukları hizmetlerin önemli olduğunu belirterek, görev değişikliklerinin birlikteliği sona erdirmeyeceğini ifade etti.
AK Parti Manisa Milletvekili Baybatur, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“AK Parti çatısı altında birlikte hizmet ettiğimiz Demirci İlçe Başkanımız Nurullah Akgün, Ahmetli İlçe Başkanımız Fatih Alp, Akhisar İlçe Başkanımız İsmail Ahmet Sözcüer ve Selendi İlçe Başkanımız Şafak Aydoğuş’a, görev süreleri boyunca gösterdikleri emek ve gayret için gönülden teşekkür ediyorum. Kıymetli başkanlarımıza ve birlikte görev yaptıkları yönetim kurulu üyelerimize, teşkilatımıza ve ilçelerimize sundukları hizmetler için şükranlarımı sunuyorum. Görevler değişse de kardeşliğimiz ve yol arkadaşlığımız daima sürecektir.”





