Manisa'da ani kar üreticiyi zorladı
Manisa'da ani kar üreticiyi zorladı
İçeriği Görüntüle

Sarıgöl İmam Hatip Lisesi öğrencisi olan Yüksel Şeref Kılıç, elde ettiği il birinciliği başarısıyla Muğla’da düzenlenecek Türkiye finallerinde Manisa’yı temsil etmeye hak kazandı. AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Nihat Demirci ve beraberindeki heyet, Özpınar Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ettikleri başarılı öğrenciyi tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.
Ziyaret sırasında AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile telefon görüşmesi de gerçekleştirildi. Baybatur, genç öğrenciye Türkiye finallerinde başarı dileklerini ileterek, Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırlamaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.
AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Nihat Demirci ise gençlerin her zaman desteklenmesi gerektiğini belirterek, "Başarılı gençlerimizin her daim yanında olacağız. Yüksel kardeşimizin elde ettiği başarı bizleri gururlandırdı. Türkiye finallerinde de ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz." dedi.

Kaynak: İHA