Manisa’da görev yaptığı dönemde iz bırakan eski Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, doğum gününde unutulmadı. Durbay için Koldere Kabristanlığı’nda düzenlenen ziyarette ailesi ve sevenleri bir araya gelerek mezarı başında anma gerçekleştirdi.

Anma programına YENİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, YENİ Parti Manisa İl Başkan Vekili Ahmet Nalbant, Saruhanlı İlçe Başkanı Alkım Alkan, Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ve Manisa Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci katıldı.

Durbay’ın annesi ve babasının yanı sıra sevenlerinin de yer aldığı ziyarette, mezarına bırakılan çiçeklerle merhum başkan anıldı.

Özgür Özel anmaya katılmadı

Manisa'nın doğal mirası KPSS'de soruldu
Manisa'nın doğal mirası KPSS'de soruldu
İçeriği Görüntüle

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel ise Gülşah Durbay için düzenlenen anma programında yer almadı. Özel’in, il kongresinin ardından Sarıgöl’de üzüm üreticileriyle buluştuğu belirtildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ