Manisa genelinde yürütülen şebeke yenileme, kapasite artırımı ve bakım çalışmaları nedeniyle 9 Kasım Pazartesi günü kentin 7 ilçesinde planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Altyapıyı güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamındaki kesintiler sabah saatlerinde başlayacak ve bazı bölgelerde 8 saat boyunca devam edecek.

Manisa elektrik dağıtım yetkililerinden alınan bilgilere göre kesintiden etkilenecek ilçeler, mahalleler ve çalışma saatleri şu şekilde sıralandı:

  • Alaşehir (09.00 - 17.00): Şebeke yenileme ve kapasite artırımı nedeniyle Alhan, Azıtepe, Kestanederesi, Şahyar ve Soğukyurt mahalleleri.

  • Sarıgöl (09.00 - 17.00): Şebeke yenileme çalışmaları kapsamında Alemşahlı ve Kızılçukur mahalleleri.

    Kızılcık Şerbeti'nde Nursema döndü ama ortalık durulmuyor: 146. bölümde o isim veda mı ediyor?
    Kızılcık Şerbeti'nde Nursema döndü ama ortalık durulmuyor: 146. bölümde o isim veda mı ediyor?
    İçeriği Görüntüle
  • Salihli: Gün boyu sürecek bakım çalışmaları nedeniyle Allahdiyen, Barış, Başlıoğlu, Caferbey, Çamurhamamı, Çayköy, Çaypınar, Çökelek, Gökköy, Hasalan, Kapancı, Karayahşi, Mersindere, Sart Şirinyer, Yeniköy ve Yılmaz mahalleleri.

  • Kırkağaç (09.30 - 15.30): Bakım çalışmaları doğrultusunda Alacalar Mahallesi.

  • Ahmetli (09.00 - 13.00): Şebeke bakımı sebebiyle Dereköy, Kendirlik ve Yaraşlı mahalleleri ile bağlantılı sokaklar.

  • Turgutlu (09.00 - 13.00): Şebeke bakımı dolayısıyla Karaköy Mahallesi.

  • Saruhanlı (13.00 - 15.00): Direk değişimi çalışması nedeniyle İstasyon Mahallesi (Aşkın, Bayrak, Çiğdem, Gazi Osman Paşa, Genişel, İsmet Metin, Kurtuluş, Menekşe sokakları ile Sanayi Sitesi D ve G Bloklar).

Kaynak: HABER MERKEZİ