Bolu'da v*hşet! Yavru kediyi önce öptü sonra boğdu
Bolu'da v*hşet! Yavru kediyi önce öptü sonra boğdu
İçeriği Görüntüle

Olay, Kapaklı ilçesi Pınarça Mahallesi İkizgöl mevkiinde bulunan ormanlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kapaklı'da yakın arkadaşının eşiyle ilişkisi olan Ö.A. isimli şahıs, arkadaşının durumu öğrenmesi sonucu şantaj yapılarak ormana götürüldü. Ormanda kadın kıyafetleri giydirilen şahıs, video ile kaydedilerek özür dilettirildi. Bu görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili titiz bir çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda olayla ilgili olduğu tespit edilen Ö.C., B.E., İ.K, E.Ö., D.Y. ve E.S. jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

A W762033 02

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bir şahsa şantaj yaparak kadın kıyafetleri giydiren ve bu görüntüleri sosyal medya üzerinde paylaşan 6 şüpheli, çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklandı.
Kapaklı ilçesi Pınarça Mahallesi İkizgöl mevkiinde bulunan ormanlık alana Ö.A. isimli şahsı götürerek kadın kıyafeti giydiren ve şantaj yapan Ö.C., B.E., İ.K, E.Ö., D.Y. ve E.S. isimli şahıslar jandarma ekiplerinin titiz çalışmasıyla yakalanarak gözaltına alınmıştı.
Ardından 5 Ağustos Çarşamba günü Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edilen şahıslar tutuklandı.

Kaynak: İHA