Turgut, söz konusu açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ve siyasi nezaketten uzak olduğunu savundu. Yunusemre Belediyesi yönetimini eleştiren Turgut, belediyede hizmet üretimi yerine siyasi söylemlerle gündem oluşturulmaya çalışıldığını öne sürdü.

Özgür Özel: "TBMM Başkanının üzerine düşeni yapması zorunludur"
Özgür Özel: "TBMM Başkanının üzerine düşeni yapması zorunludur"
İçeriği Görüntüle

Açıklamasında belediyenin mali yapısı ve personel politikalarına da değinen Turgut, çalışan sayısındaki artış, maaş ödemelerinde yaşandığı iddia edilen aksaklıklar ve sosyal haklarla ilgili sorunların belediye yönetimini zor durumda bıraktığını ifade etti. Ayrıca bazı çalışanlarla ilgili işten çıkarma ve yargı süreçleri üzerinden tartışmalar yaşandığını da dile getirdi.

Turgut, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı’nın katılımıyla düzenlenen toplu açılış programına da değinerek, kamuoyuna sunulan bazı projelerin yeni yatırımlar olmadığını, önceki dönemde başlatılan çalışmaların farklı bir sunumla açılış gibi gösterildiğini iddia etti.

Açıklamada, Yunusemre Belediye Başkanı Balaban’a genel siyasi tartışmalar yerine ilçenin günlük sorunlarına odaklanması çağrısı yapıldı. Turgut, belediyeciliğin sloganlarla değil, somut hizmetlerle yapılması gerektiğini vurguladı.

Son olarak Manisalı vatandaşların yapılan hizmetleri yakından takip ettiğini belirten Turgut, “siyaset yerine hizmet üretimi” mesajı verdi.