19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Manisa’da Gençlik Festivali düzenleniyor. Mesir Macunu Festivali’nde sahne alması planlanan ancak Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’taki okul saldırılarının ardından iptal edilen konserler, Manisa Gençlik Festivali’nde vatandaşlarla buluşuyor.
Birbirinden Ünlü Sanatçılar Sahne Alacak
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, festivalin 17—22 Mayıs tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleneceği belirtildi. Festival etkinlikleri her gün saat 21.00’de başlayacak.
Festival programına göre, 17 Mayıs Pazar günü Zeynep Bastık sahne alacak. 18 Mayıs Pazartesi günü ise Senfoni ve Çok Sesli Gençlik Korosu konseri gerçekleştirilecek.
Etkinliklerin devamında 19 Mayıs Salı günü Ozbi, 20 Mayıs Çarşamba günü Kibariye, 21 Mayıs Perşembe günü Simge ve 22 Mayıs Cuma günü Duman konser verecek.





