2026 yılı faaliyet takviminde yer alan Pist Bisikleti Kupası 4. Yarışı, 6 Kasım’da Konya Velodromu’nda gerçekleştirildi. Akhisar Karabulut Spor Kulübü sporcusu Nazife Tunçel, U19 Kadınlar kategorisinde gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti.

Salihli’nin yıldız kızları Manisa şampiyonu
Salihli’nin yıldız kızları Manisa şampiyonu
İçeriği Görüntüle

A W827325 05
Tunçel, 1 kilometre zamana karşı, eleme yarışı, 200 metre sprint ve 3 kilometre bireysel takip yarışlarında rakiplerini geride bırakarak dört kez kürsünün zirvesine çıktı. Genç sporcu, elde ettiği başarıyla Akhisar’a ve Manisa’ya büyük gurur yaşattı.

A W827325 03
Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, elde edilen başarıdan dolayı sporcu Nazife Tunçel’i ve kulübünü tebrik etti.
Karabulut Spor Kulübü Başkanı Barkın Düzgün ise başarıda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Her zaman desteklerini esirgemeyen, sporun ve sporcunun yanında olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: İHA