Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden göçüğünün ardından bölgede başlatılan çalışmalar sürerken, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal olay yerine giderek çalışmaları yerinde takip etti.

Yetkililerden arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi alan Akkal, Manisa Valiliği, AFAD, ilgili kamu kurumları ve arama kurtarma ekiplerinin sahada koordineli şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Göçükte yaralanan vatandaşlara acil şifalar dileyen Akkal, hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı. Akkal, tüm vatandaşların sağ salim kurtarılması için umut ve temennilerini dile getirdi.

Doğum gününde Soma'da madende kabusu yaşadı: 5 arkadaşını kaybetti
Doğum gününde Soma'da madende kabusu yaşadı: 5 arkadaşını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Saha ziyaretinin ardından Soma Devlet Hastanesi’ne geçen Akkal, burada tedavi gören yaralı vatandaşları ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yaşanan kazadan duyduğu üzüntüyü ifade eden Akkal, yaralıların sağlık durumlarını yakından takip ettiklerini ve vatandaşların aileleriyle birlikte bu zor süreçte yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Akkal, “Rabbim tüm yaralılarımıza şifa versin, ailelerine güç ve sabır versin” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA