AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AK Parti Manisa İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada muhalefet yönetimindeki belediyelerin hizmetlerini eleştirdi. Akkal, özellikle Muradiye ve Karaali’deki altyapı çalışmalarını gündeme getirerek yerel yönetimlerin son 2,5 yılda yeterli hizmet üretemediğini öne sürdü.
Konuşmasında muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Akkal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye yönelik söylemlere tepki gösterdi. Akkal, muhalefetin kendilerine iftira attığını savunarak bu tutumdan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi.
Akkal, AK Parti’nin siyasi anlayışının farklı olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve parti yönetiminin kamuoyu tarafından tanındığını ifade etti.
Muradiye ve Karaali’deki altyapı çalışmalarını gündeme taşıdı
Manisa’daki belediye hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akkal, Muradiye’de yürütülen altyapı projesinin hazırlık ve finansman aşamalarında Cumhur İttifakı’nın katkısı bulunduğunu ileri sürdü.
Projenin geçmiş dönemde hazırlandığını ve Avrupa Birliği’nden kredi sağlanması için girişimlerde bulunulduğunu belirten Akkal, mevcut yönetimin çalışmaları yürütme konusunda yetersiz kaldığını iddia etti.
Muradiye ve Karaali mahallelerindeki kazı çalışmalarını da eleştiren Akkal, çok sayıda sokağın aynı anda kazılmasının vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkilediğini savundu. Çalışmalar nedeniyle vatandaşların ev, okul ve iş ulaşımında sorun yaşadığını öne sürdü.
“Manisa gereken hizmeti alacak”
Muhalefet belediyelerinin önümüzdeki dönemde de yeterli hizmet sunamayacağını iddia eden Akkal, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın yeniden belediyeleri kazanacağı yönündeki beklentisini dile getirdi.
Akkal, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Geçtiğimiz 2,5 yılda görüyoruz ki hiçbir şey yapmayacaklar. Bugün yaptıklarını anlat desek anlatacak hiçbir şeyleri yok ama biz yapmadıklarını anlatırsak günler sürer. O yüzden artık onlardan umudumuzu kestik.”
Manisa’nın önümüzdeki dönemde yeniden AK Parti belediyeciliğiyle buluşacağını savunan Akkal, “İki sene sonra Manisa’ya tekrar Cumhur İttifakı gelecek, tekrar AK Parti belediyesi gelecek. İnşallah hep birlikte tekrar o güzel Manisa’ya kavuşacağız” dedi.
Akkal’ın açıklamaları, toplantıda yerel yönetimlerin çalışmaları ve Manisa’daki altyapı projeleri üzerinden yaptığı eleştirilerle öne çıktı.





