Mahalle sakinlerinin mağduriyetinin daha fazla sürmesine izin vermeyeceklerini belirten Başkan Dutlulu, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"Muradiye Mahallesi sakinlerimizin yaşadığı mağduriyetin artık daha fazla sürmesine izin veremeyiz. Bu kapsamda, projemizin başlangıçta belirlenen hedeflere tam zamanında ulaşması adına, sorumlu ekibimiz ve yüklenici firmalarımızla bir araya gelerek kapsamlı bir değerlendirme ve hızlandırma toplantısı gerçekleştirdik."
Toplantıda, projenin tamamlanması için izlenecek öncelikli yol haritası belirlendi. Sorunların hızla çözülmesi ve projenin söz verilen sürede bitirilmesi için yoğun bir çalışma sürecine girileceğini vurgulayan Dutlulu, "Muradiye’deki öncelikli yol haritamızı belirleyerek, sorunların hızlıca giderilmesi ve söz verdiğimiz sürede projeyi tamamlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.




