Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi için büyük bir altyapı ve üstyapı dönüşümünün başladığını duyurdu.
Başkan Besim Dutlulu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Muradiye’ye söz verdik, sözümüzü tutuyoruz. Yıllardır alt ve üstyapı sorunlarıyla mücadele eden, hizmetten mahrum kalan Muradiye Mahallemizde büyük bir dönüşümü başlatıyoruz. Mahallemizin içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını baştan sona yenileyecek altyapı projemizin ihalesini hayırlısıyla imzaladık. Yapacağımız kapsamlı altyapı çalışmalarının hemen ardından gerçekleştireceğimiz üstyapı düzenlemeleriyle birlikte Muradiye Mahallesi; daha modern, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir mahalle olacak" ifadelerine yer verdi.
Yılların birikmiş sorununu çözdüklerini ifade eden Dutlulu, sözlerini şu şekilde tamamladı. "Bu süreçte Muradiye Mahallemizdeki hemşehrilerimizin sabrına ve desteğine güveniyoruz.Bu önemli projenin hayata geçmesinde emeği geçen Cengiz Ergün ve Ferdi Zeyrek başkanlarımıza, tüm ekip arkadaşlarıma ve süreci yakından takip eden kıymetli hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum.
Manisa’mıza ve Muradiye Mahallemize hayırlı olsun.”






