AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen halk buluşmalarında bu hafta da vatandaşların sesi duyuldu. Toplantıda kamu kurumlarından beklentiler, Manisa’ya dair çeşitli proje fikirleri, kişisel istihdam talepleri ve sosyal sorunlar ele alındı. Mücahit Arınç, samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada vatandaşları tek tek dinleyerek notlar aldı. Her başvurunun takip edileceğini belirten Arınç, çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediklerini vurguladı.

Halk-1

Görüşmenin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Arınç, “Şehzadeler İlçe Başkanlığımızda kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik. Vatandaşlarımızın beklentilerini doğrudan duymak, çözüm odaklı bir anlayışla hareket etmek adına bizler için çok kıymetli. Gönül gönüle, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini paylaştı.

Vatandaşla yüz yüze iletişim kurma hedefiyle sürdürülen bu buluşmalar, partinin sahadaki varlığını ve halkla temasını güçlendiriyor. Mücahit Arınç, toplantıların belirli periyotlarla devam edeceğini ifade ederek, doğrudan iletişimin yerel yönetim açısından taşıdığı önemin altını çizdi.

Muhabir: Metin Mert Demirer