| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
DEMİRCİ'DE PAZARYERİNDE YENİ DÜZENLEME
DEMİRCİ'DE PAZARYERİNDE YENİ DÜZENLEME
Demirci Belediyesi tarafından eski İtfaiye binası ile yonca binasının bulunduğu alana yaptırılan Ticaret ve Kültür Merkezi yeni kiracılarını beklerken, açık pazaryeri esnafı da Belediye Başkanı İhsan Temel'e ziyarette bulundu.
Demirci Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Hüseyin Çorlu'nun başkanlığında gerçekleşen ziyarette esnaflar, Ticaret ve Kültür Merkezi ile ilgili beklenti ve taleplerini dile getirdi.

Ziyarette konuşan Başkan Temel, "Hayırlısı ile Ticaret ve Kültür Merkezi'ni tamamladık. Üst katların ihalesine çıktık. Birlik caddesindeki girişte yer alan ve başından beri hal binası olarak tasarladığımız ve projelendirdiğimiz alanın değerlendirilmesi aşamasındayız. Esnaflarımızın görüş ve düşünceleri bizim için çok önemlidir" dedi.

İlçe esnafı da öncelikle yeni yapılan pazaryerinin üstünde kalan eski dükkanların ne olacağını sordular. Başkan Temel, esnafın bu sorusuna, "Bu eski binalar söz verdiğimiz gibi yıkılarak, bu alan tamamen açılacak. Bundan hiç kimsenin başka bir beklenti içine girmesini istemiyorum. Yaptığımız bu çalışma ile biz esnafımıza zarar vermekten ziyade, hem esnafımıza yeni ufuklar açmak, hem de bunalan şehrimize açık alanlar kazandırmayı hedefliyoruz. Eski dükkanlar ile birlikte balıkhaneler ve trafo binasını da yıkacağız" diye yanıt verdi.

Esnaf temsilcileri, balık halinin mutlaka bu alan içinde olmasını talep ederken, ticaretin canlı ve diri olması için hafta içinde de devamlı dükkanlarını açma zorunluluğun getirilmesi ve esnafların da buna uymasını talep ettiler. Esnaf temsilcileri, görüş alışverişinin ardından Ticaret ve Kültür Merkezi'nde inceleme yapmak ve somut önerilerde bulunmak üzere süre istediler.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 5/16/2013 13:07
Hit : 3034




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 260

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I