| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SELENDİ HALK EĞİTİM MERKEZİ'NİN YILSONU SERGİSİ
SELENDİ HALK EĞİTİM MERKEZİ'NİN YILSONU SERGİSİ
Selendi İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün 2012-2013 eğitim öğretim dönemi yılsonu sergisi, merkezin Toplantı Salonu'nda açıldı.
Serginin açılışına Kaymakam Yasin Ortakcı, Garnizon Komutanı Üsteğmen Serkan Tahir Keskindemir, Belediye Başkanı Nurullah Savaş, İlçe Emniyet Amiri Necip Torun, İlçe Halk Eğitim Müdürü Hamdi Kılıç, Müdür Yardımcısı Hakkı Bedenli, daire amirleri, okul müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kılıç, "Sanat insanlara hitap eden en zarif duyguların, en ince detayların evrensel dilidir. Kursiyerlerimizin ve kurs öğretmenimizin sabırla ortaya koyduğu bu sanat ürünleri, titiz bir çalışmanın eseridir. Bugün sergilenen ürünler, Halk Eğitimin yapmış olduğu çalışmaların sadece bir bölümüdür. Halk Eğitim Merkezleri sadece biçki dikiş kurslarından ibaret olmayıp, çalışma alanı çok geniştir. 2012/2013 Eğitim Öğretim yılında 101 adet kurs açıldı, bu kurslardan bin 828 kursiyer yararlandı. Halk Eğitim hizmetlerinden yararlanmak üzere herkesi bekliyoruz" diye konuştu.

Müdür Kılıç'ın konuşmasının ardından, Bağlama kursuna katılan 5 kursiyer, bağlama çalıp solo türküler söyledi. Biçki Nakış kursuna giden üç kursiyere ise protokol üyeleri tarafından belge verildi. Kurdelesi kesilerek açılan sergide yaklaşık 200 eser görücüye çıktı. Serginin iki gün açık kalacağı bildirildi.

Açılışın ardından sergiyi gezen Kaymakam Otcu, sergiye emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kategori : Kültür Sanat
Tarih : 5/21/2013 19:57
Hit : 4445




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 209

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I