| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KULA, YETİŞTİRDİĞİ FUTBOLCULARI AĞIRLADI
KULA, YETİŞTİRDİĞİ FUTBOLCULARI AĞIRLADI
Göztepe'nin kaptanı Fatih Yiğen ve Gazentepspor futbolcusu Bekir Ozan Has, memleketleri Manisa'nın Kula ilçesinde yakın aile dostlarını ile bir araya geldiler.
Kulaspor Başkanı Sabahattin Malkoç ve ailesi ile Ahmet Ünveren'i ziyeret eden Fatih Yiğen ve Bekir Ozan Has, yanına fotoğraf çekilmek için gelen vatandaşlar ile sohbet ederek tebriklerini kabul etti. Göztepe kaptanı Fatih Yiğen, Kulalı olmaktan ve Kulayı temsil etmekten gurur duyduğunu belirterek, Futbol hayatına Kulaspor'da başladığını, o dönemde Kula Spor Kulübü Başkanı Sabahattin Malkoç, antrerönü Hayrettin Topal ve Abdi Atatoprak'ın üzerinde çok emeği olduğunu, bu nedenle her fırsatta kendilerini ziyaret ettiğini söyledi.

Düğün salonu sahibi Ahmet Ünveren. Fatih ve Ozan'ın ziyaretinden mutlu olduğunu belirterek, "Yeni sezonda kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Kula Spor Kulübü eski başkanı Sabahattin Malkoç da, Fatih Yiğen ve Ozan Has'ın ziyaretinden duygulandığını ifade etti. Malkoç, yıllarca Kulaspor'un yöneticiliğini yaptığını, Fatih'in burada yetiştiğini, kendisini küçüklüğünden beri tanıdığını söyleyerek, "İleride iyi bir futbolcu olabileceğini söylemiştim. Şimdi büyük takımların kaptanlığını yapması beni çok duygulandırıyor ve mutlu ediyor" diye konuştu.

Kategori : Spor
Tarih : 6/20/2013 20:40
Hit : 2204




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 102

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I