| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KÖPRÜBAŞI MHP'DE YENİ YÖNETİM
KÖPRÜBAŞI MHP'DE YENİ YÖNETİM
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Köprübaşı İlçe Başkanı İsa Uysal'ın istifasının ardından, bu göreve Rahmi Erdem atandı.
Rahmi Erdem, 30 Mart 2014'te gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Köprübaşı Belediyesi'ni kazanacaklarını söyledi.

Uysal'ın işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek istifasının ardından kendisini bu göreve layık gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere, partisinin İl Başkanı Tamer Akkal ve üst yönetime teşekkür eden İlçe Başkanı Rahmi Erdem, "Görev istenmez, verilir" ilkesi doğrultusunda teşkilatın isteği doğrultusunda bu görevi üstlendiğini belirtti. "Halka hizmet, Hak'ka hizmet" ilkesiyle hareket edeceklerini vurgulayan Erdem, "Köprübaşılı değerli hemşerililerimiz bilsinler ki, her gün gece saat 24.00?e kadar İlçe Teşkilatımız açıktır. Her türlü görüş, öneri ve eleştirileri bizim için çok anlamlı olacaktır. Her vatandaşımıza, görüşü, siyasi anlayışı, mezhep ve meşrep ayrımı yapmadan, ötekileştirmeden, 'Halka hizmet, Hak'ka hizmet? anlayışıyla hizmet etmeye namus sözü veriyoruz" dedi.

MHP Köprübaşı İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Rahmi Erdem (İlçe Başkanı, Hasan Aydın (Başkan Yrd.), Veli Süngü (Başkan Yrd.), Mustafa Ustacı (İlçe Sekreteri), Mehmet Ceylan (Muhasip), üyeler İsa Uysal, Timur Öztaş, İsa Bayrak, İdris Sürgit, Mustafa Doğruyol, Yaren Azışık, Zekeriya Uysal, Bayram Ali Özenç, Muhammet Yıldız, Ahmet Tüven.

Kategori : Siyaset
Tarih : 6/20/2013 20:57
Hit : 2999




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 286

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I