| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SERAMİKSAN'DA TUĞBA TUĞÇE TAMAM
SERAMİKSAN'DA TUĞBA TUĞÇE TAMAM
Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.lig temsilcisi Seramiksan iç transferde Tuğba Tuğçe Dalar ile tekrardan anlaştı.
Tuğba Tuğçe Dalar geçtiğimiz sezon Balıkesirspor'dan kiralanmış ve şampiyonluk yolunda takımı Seramiksan'a olumlu katkılar sağlamıştı. Seramiksan İdari Binasında yapılan imza töreninde Seramiksan Spor Kulübü yöneticisi Gamze Gözlüklü'de hazır bulundu. Kendini Seramiksanlı yapan imzayı atan genç oyuncu Seramiksan'da oldukça iyi bir sezon geçirdiğini ve bu ailenin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Tuğba Tuğçe Dalar, "Seramiksan'da ve Turgutlu'da kalmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu formaya ve bu aileye hizmet etmek beni son derece heyecanlandırıyor. Bu sezonda geçtiğimiz sezon ki başarılarımıza ulaşmak istiyoruz. Seramiksan taraftarının önüne çıkmayı heyecanla bekliyorum" şeklinde konuştu.

Seramiksan Spor Kulübü Yöneticisi Gamze Gözlüklü, "İç transferde takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz isimlerle yolumuza devam ediyoruz, Tuğba Tuğçe'de bu isimlerden biri. Hırslı yapısı ve çalışkan oluşu bizleri geçtiğimiz sezon oldukça memnun etmişti. Bu sezon içinde iddialı bir takım kurmak adına yoğun mesai harcıyoruz" şeklinde konuştu.

Kategori : Spor
Tarih : 7/2/2013 21:20
Hit : 1818




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 66

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I