| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
TURGUTLUSPOR'DA ÇİFTE İMZA
TURGUTLUSPOR'DA ÇİFTE İMZA
Spor Toto 2.lig Beyaz grup temsilcisi Turgutluspor iç transferde iki oyuncuya imza attırdı.
Turgutluspor'da geçen sezon başarılı çizgi yakalayan deneyimli savunma oyuncusu Şevket Güngör kendini 1 yıllığına daha kırmızı siyahlı yapan imzayı atarken, Turgutluspor'un alt yapıdan yetişen birçok Süper Lig Takımın transfer listesinde yer alan 1997 doğumlu Sabit Hakan Yılmaz profesyonelliğe adım atan sözleşmesini imzaladı.

Turgutlu Has Bahçe Tesislerindeki imza törenine Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı, Turgutluspor Yönetici Ahmet Özşirin, Turgutlusor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ender Özkaya, Turgutluspor Basın Sözcüsü Şahin Ek katıldı.

Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı: "Şevket bildiğimiz kendi öz evladımız. Kendisinin takımda kalmasına çok sevindik. Bu sezon takımımızın iskeletini büyük ölçüde koruduk ve lig maratonunda oldukça iddialıyız. Sabit'e ise ayrı bir parantez açmak istiyorum. Çok özel ve çok yetenekli bir evladımız olan Sabit Turgutluspor'u milli takım seviyesinde de temsil ederek bizleri mutlu ediyor. Bu her iki imzada Turgutluspor'a hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Turgutluspor Basın Sözcüsü Şahin Ek: "Şevket Turgutluspor alt yapısından yetişen kendi değerlerimizden biri. Onun takıma geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi olumlu katkı yapacağına inancım tam. Sabit ise artık bir profesyonel ve Turgutluspor uzun yıllar kendisine önemli katkılar sağlayacak bir isim kazandı. Transferlerimiz devam edecek ve hedeflediğimiz noktaya emin adımlarla yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

Turgutluspor'da kaldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren başarılı savunma oyuncusu Şevket Güngör: "Yetiştiğim takımda kalmak çok güzel bir duygu. Bu sezon Turgutluspor'u hak ettiği yerlere taşıyacağız" dedi.

16 yaşında profesyonelliğe adım atan Sabit Hakan Yılmaz ise; "Alt yapıdan profesyonel takıma yükselmek çok mutluluk verici bir olay. Bana güvenen Onursal Başkanımız Serhat Orhan, Kulüp Başkanımız, teknik direktörümüz ve alt yapı hocalarıma çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kategori : Spor
Tarih : 7/13/2013 09:40
Hit : 1143




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 224

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I