| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
KÖSE YUVADA KALDI
KÖSE YUVADA KALDI
Turgutluspor'un milli oyuncusu İsmail Köse'de son karar verildi ve yıldız oyuncu takımında kaldı.
Gençlerbirliği ve Manisaspor'un ısrarla istediği genç yetenek en son Gençlerbirliği'ne gidecek söylentileri ile Turgutluspor gündeminin zirvesinde yer almıştı. Ankara'da Gençlerbirliği ile yapılan görüşmeleri yönetim kurulunda değerlendiren Turgutluspor yönetiminden İsmail Köse'nin takımda kalması kararı çıktı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı: "Yaptığımız yönetim kurulu toplantısında İsmail Köse'nin takımda kalması yönünde karar çıktı. İsmail Köse bu sezonda kırmızı siyahlı formayı giyecek" şeklinde konuştu.

Turgutluspor Transfer'de Yeni İsimleri Gündeme Aldı


Turgutluspor transfer döneminde hareketli günler geçirirken, dış transferde gündeme Musa Sinan Yılmazlar ve Ferhat Duman isimleri alındı. 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Musa Sinan Yılmazlar PTT 1.lig takımlarından Samsunspor forması giyerken, yine 26 yaşındaki diğer isim Ferhat Duman ise Tarsus İdman Yurdu forması giyiyor. Turgutluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ender Özkaya her iki oyuncu ile görüştüklerini ve oyunculardan haber beklediklerini ifade etti.

Turgutluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ender Özkaya ayrıca yeni oluşan grubu da değerlendirdi. Özkaya: "Biz takımımıza son derece güveniyoruz. Bizim için herkes aynı seviyede. Biz Turgutluspor'a yakışır bir takım kurup, bu armaya yakışır mücadelemiz ortaya koyacağız" şeklinde konuştu.

Kategori : Spor
Tarih : 7/13/2013 09:44
Hit : 919




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 302

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I