| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ALAŞEHİR EMNİYET MÜDÜRÜ İÇİN İMZA KAMPANYASI
ALAŞEHİR EMNİYET MÜDÜRÜ İÇİN İMZA KAMPANYASI
Alaşehir'de yaklaşık bir buçuk yıldır görev yapan Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı'nın Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevine atanması, ilçede üzüntü yarattı.
Alaşehirliler, Emniyet Müdürü'nün ilçede kalması için imza kampanyası başlattılar. Halkla iç içe olan Alaşehir Emniyet Müdürü Mehmet Taşçı için şehrin değişik yerlerinde kurulan stantlarda toplanan imzalar İçişlerleri Bakanlığı'na, Manisa Valisi'ne ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilecek. Mehmet Taşcı'nın yerine Manisa Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Sezgin Aydın atandı.

Bir grup Alaşehirli Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı'nın görev yaptığı yaklaşık bir buçuk yıl içerisinde halkla bütünleştiği, iyi ilişkiler kurduğu, halkın sevgisini ve saygısını kazandığını, adil ve dürüst davrandığını, ilçenin asayiş ve trafik açısından büyük bir ilerleme gösterdiğini, ilçede işlenen suçlarda büyük oranlarda düşme yaşandığını, Alaşehir'de kalması gerektiğini dile getiren Alaşehirliler Sevgi Yolu, Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde değişik yerlerde imza stantları kurarak, Mehmet Taşcı'nın kalması yönünde imza kampanyası başlattılar.

İmza kampanyasını başlatanlar adına konuşan Rüştü İstemihan "Biz emniyet müdürümüzün ilçemizde çok kısa zamanda çok iyi çalışmalar yaptığını biliyoruz. Bu imza kampanyasını bir ekip olarak başlattık. Ömer Tosun, Savaş Balcı gibi arkadaşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Toplanan imzaları İçişleri bakanlığı, Manisa Valisi ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edeceğiz. Yetkilerden isteğimiz Emniyet Müdürümüz yerinde kalsın. Başlattığımız imza kampanyasının ses getireceğini ummaktayız." dedi.

Kategori : Güncel
Tarih : 7/15/2013 10:16
Hit : 2668




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 110

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I