| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AK PARTİLİLERDEN ŞEHİTLER DERNEĞİNE ZİYARET
AK PARTİLİLERDEN ŞEHİTLER DERNEĞİNE ZİYARET
Manisa Ak Parti İl Başkanı Murat Baybatur ve partililer Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesini ziyaret etti.
Girdiğimiz ramazan ayı münasebetiyle Şehit Yakınları ve Gazilerimizin sıkıntılarına ve beklentilerine yönelik bilgi alan İl Başkanı Murat Baybatur, Şehit Yakınları ve Gazilerle ilgili tüm isteklerinde yanlarında olacaklarını belirtti.

Ak Parti İl Başkanı Murat Baybatur, "Şehit yakınları ve gazilerimiz, bizlere emanettir. İstekleri arzuları önemlidir. Zaten kendileriyle alakalı gerçekleştirdiğimiz yeni yasal düzenlemelerle birçok konuda sıkıntılarını ortadan kaldırdığımızı belirtmek isterim" dedi.

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, "Öncelikle bizleri yalnız bırakmayarak gerçekleştirdiğiniz ziyaretiniz için teşekkürlerimi sunarım. Şehit Yakınları ve Gazilerimiz Ülkeleri için yaptıklarından sonra unutulmamayı yanlarında olunmasını beklemektedirler. Özellikle Vazife Malûllerimizle alakalı olarak bir iş hakkı ve faizsiz konut kredisi için çok memnun olduğumuz belirtmek isterim" diye konuştu.

Kategori : Siyaset
Tarih : 7/15/2013 15:25
Hit : 734




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 315

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I