| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNDEN "TOKATÇI" UYARISI
YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNDEN
Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Sezgin Aydın görevine başladı. Aydın'ın ilk ziyaretçileri ise Alaşehir'de görev yapan basın mensupları oldu.
Müdür Aydın, Alaşehir'in belli başlı sorunlarını tespit ettiklerini belirterek, "Zaten Alaşehir'e yabancı değilim. Manisa'da görevliyken Alaşehir'e geldim. 2002'den buyana Manisa'da değişik birimlerde çalıştım. Alaşehir'de 2010 yılında işlenen Emine Ç. cinayetinin çözülmesinde görevliydim. İlke olarak basınla diyalog halindeyiz. Basın bizim ışığımızdır, önümüzü görmemizi sağlar. Alaşehir'de üç önemli sorun tespit ettik. Birincisi esnafın dükkânlarının önüne dubalar koyarak, dükkânının önünü kendi oto parkı gibi kullanması. İkincisi mala karşı işlenen suçların yaygın olması. Üçüncüsü ise birahanelerin dükkânlarının camlarını siyah bantlarla kapatarak adeta pavyon görümüne bürünmesidir. Bu işyerlerinin mutlaka içinin görünecek şekilde olması gerekir. Alaşehir'de bu sorunların çözülmesi için basınla diyalog halinde çalışacağız. Polisin iki görevi vardır. Birincisi suçu önlemek. İkincisi suçu önlenemiyorsa onu delilleriyle adliyeye aksettirmektir. Vatandaşlarımız suçla mücadele de bizleri yönlendirmelidir. Çevrelerinde suç unsuru olan olayları bize bildirsinler, çekinmesinler ihbarlarında isimleri gizli tutulmaktadır" şeklinde konuştu.

"ALINTERİNİZİ TOKATÇILARA KAPTIRMAYIN"

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Aydın, açıklamalarının devamında vatandaşları 'tokatçı' tabir edilen şahıslara karşı uyardı. Aydın, "Maalesef Alaşehir ve Sarıgöl bölgemizde her üzüm sezonunda tokatçı tabir edilen kişiler tarafından birçok vatandaşımız yetkili kurumların uyarılarına rağmen dolandırılmaktadır. Üreticilerimizin mağdur olmamaları için kesinlikle tanımadığı ve güvenmedikleri kişilere çekle mal satmasınlar. Mümkün olduğunca üzümlerini peşin para ile satsınlar. Eğer illa çekle satacaklarsa satacakları kişi ve şirketlerin güvenirliğini bankalar nezdinde araştırsınlar. Alın terlerini tokatçılara kaptırmasınlar. Ayrıca üzümlerini sattıkları kişilerin mutlaka otomobil ve kamyon v.b araçlarının plakalarını alsınlar" dedi.

Kategori : Güncel
Tarih : 7/26/2013 06:02
Hit : 2649




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 10

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I