| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
HİSARCIKLIOĞLU: "2015 SONRASI TÜRKİYE'NİN ÖNÜ AÇIK"
HİSARCIKLIOĞLU:
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Salihli Ticaret Borsası ve Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
Hisarcıklıoğlu, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel ve Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy'u makamlarında ziyaret ederek, TOBB Genel Kurulunda verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "2 sene içerisinde çözeceğimiz 10 tane meselemiz var. Bu meselelerin hepsi de zorlu birer viraj. Bunları meseleleri çözebilirsek 2015 sonunda Allah'ın izni ile Türkiye'yi kimse tutamaz" dedi.

Hisarcıklıoğlu, yaptığı konuşmasında, "Manisa'daki tüm oda ve borsaların desteğini de alarak 1140 delegenin 1134'nün oyu ile tekrar TOBB Başkanlığına seçildim. Bu hepimiz için ağır bir görev. Sizlerin görevi Salihli'de benim görevimde Türkiye'de. Sizlerin görevi Salihli ekonomisini zenginleştirmek, Salihli'yi zenginleştirmek benimde görevim sizin işinizi çözmek ki daha rahat hareket edebilmeniz daha çok para kazanabilmeniz, daha çok yatırım, daha çok istihdam yapabilmeniz için mücadele etmek. Bu makamlarda para pul yok. Bu makamların en önemli özelliği havası var. Havası da şu ?Başkan'. Başkan bizim milletimizin kültüründe var. Başkan olmak bizde ayrıcalık" dedi.

"ZORLU BİR DÖNEM BİZİ BEKLİYOR"

"2015 yılına kadar Türkiye çok zorlu bir dönemecin içinde yer alacak" diyen Hisarcıklıoğlu, "Eğer bu zorlu dönemeci sağlıklı bir şekilde geçebilirse 2015 sonrasında Türkiye'nin önü müthiş açık. Zorlu olan bu dönemeci bir ve beraber olabilirsek dönebiliriz. Tabii ki farklı düşüneceğiz. Ancak millet olarak birbirimizden ayrışmadan ortak akılda birleşmemiz lazım. 2 sene içerisinde çözeceğimiz 10 adet meselemiz var. Cumhuriyet tarihinde bugüne kadar olmayan 10 tane mesele bir araya toplanmış durumda. Yerel seçim, cumhurbaşkanlığı seçimi, genel seçim, çözüm süreci, Anayasa süreci, İran, Irak, Suriye, Mısır ve 2015 Ermeni meselesi. Bunlar hepsi zorlu bir viraj. Bu sorunları çözebilirsek 2015 sonunda Allah'ın izniyle bizi kimse tutamaz. Bu noktada odalarımıza ve borsalarımıza yani TOBB'a büyük görev düşüyor. Biz milletin çimentosuyuz. Bizim içimizde her fikirden, her inanıştan arkadaşlarımız var. Bizim bütün hedefimiz tek. O da Türkiye'nin zenginleşmesi. Bizde ayrışma bulamazsınız. Türkiye'yi zenginleştirecek olan kitlede sizlersiniz" dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, tarihte ilk basılan altın parayı sembolize eden plaket, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy günün anısına plaket ve Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'da hediye sepeti takdim etti.





Kategori : Ekonomi
Tarih : 9/9/2013 11:14
Hit : 1898




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 275

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I